vlinder
strand
 


Agenda Workshops
Systemisch Werk
Leuven
Antwerpen
Nederland


Door wie

Na mijn studie Psychologie heb ik eerst de tijd genomen om mezelf vanuit een ander perspectief te zien. Na enig speurwerk kwam ik uit op Psycho-transformatie therapie. Een holistische en diepgravende vorm van begeleiding die goed bleek aan te sluiten bij mijn behoeften. Het bevatte namelijk vooral ervaringsgericht leren.

Daarna wist ik het zeker: ik wilde een eigen praktijk opzetten om mijn psychologische achtergrond met de meer holistische visie en ervaringsoefeningen te integreren. Om mijn vakmogelijkheden uit te breiden heb ik later nog meer opleidingen gevolgd en beroepservaringen opgedaan. Om mijn beroepshonger te stillen, ben ik nog steeds een gedreven student. Door deze manier van leren verdiept mijn persoonlijke en beroepsmatige speurtocht en vormt mijn missie zich. Een neerslag hiervan kan je lezen in enkele publicaties.

Josienna Davidse
Na 26 jaar wonen en werken in Groningen-Nederland en het daar eigenlijk altijd naar mijn zin te hebben gehad, begon een andere context, een andere cultuur en een nieuwe werkomgeving mijn aandacht te trekken. Sinds 2004 kom ik frequent in Belgiƫ en ben ik me hier thuis gaan voelen. De behoefte aan een nieuwe ontwikkeling groeide en zodoende heb ik kunnen toegroeien naar een nieuwe werkplek in Leuven..

logo


Inspiratie van een vriendin
Dank