vlinder
strand
 


Agenda Workshops
Systemisch Werk
Leuven
Antwerpen
Nederland

Voor wie

Ik begeleid (jong)volwassenen, koppels en studenten.

Je vraag kan betrekking hebben op je privé (individueel), je relatie (koppels), je culturele achtergrond, je werk of studie. Of je met jouw klachten bij mij aan het juiste adres bent, hangt af van je vraag en mijn deskundigheid. Maar vooral van onze mate van onderling afgestemd zijn.

Mijn aanpak is meer individugebonden dan klachtgericht. Ik probeer altijd zoveel mogelijk naar de persoon achter de klacht te kijken en de relatie centraal te stellen. Ik zet daarbij mijn ervaring, kennis, inlevingsvermogen en intuïtie in. Ik sta bekend om het aanvoelen en helder verwoorden wat er leeft in de ander. Met daaropvolgend een subtiele impuls, die maakt dat de ander aangezet wordt tot het nemen van nieuwe stappen. 
Voor sommige mensen zijn een paar gesprekken voldoende. Voor anderen is het raadzaam om een langer traject aan te gaan. We beoordelen samen wat nodig is.

Naast de psychologische begeleiding is het belangrijk om naar andere terreinen te kijken, zoals een andere baan, gezonde voeding of medicijnen. Zo nodig verwijs ik door naar deskundigen uit andere disciplines zoals huisartsen, psychiaters, diëtisten en natuurgeneeskundigen. Mensen met psychiatrische klachten begeleid ik enkel in ondersteunende en samenwerkende vorm.